Bestewind 50 ankommet Norge

Nyheter

Byggingen av den nye serien Bestwind 50 er ferdig og første eksemplar har nå ankommet Norge. Neste båt er allerede klar og seiles til Oslo i begynnelsen av juni.

Bestewind 50

Byggingen av ny serie BESTEWIND 50 er nå i gang og fire båter skal leveres i 2011/2012. To båter skal til Norge, båten vises på Hiswa in water Boat show i Imuiden/Amsterdam september 2011.

BESTEWIND 50 har gjennomgått en rekke forandringer, med blant annet ny innfesting av vinduer i pilothuset og forbedret sittekomfort i salong og pilothus. Kjølinnfestningen er ny med en innvendig stålramme. Vann og dieseltanker blir plassert under dørken midt i båten, noe som gir bedre sjø- og seilegenskaper. Båten får også en ny kjølkonstruksjon med integrert diesel tank i kjølfinnen og bly fylt bulb, noe som øker båtens seilpotensial.

Sportsutgaven har fått dypere kjøl, og en høyere mast for den som ønsker mer seilopplevelse.

Det er nå også laget en alternativ layout i lugaren forut, der det blir separat dusj og toalett lengst fram.

Alt av plast- og innredningsarbeide blir nå gjort i K&M Yachtbuilders regi. De nye båtene vil fremstå som et gjennomført kvalitetsprodukt hvor gode seilegenskaper er kombinert med en lett håndterbar båt.

BESTEWIND 50 fremstår som et naturlig valg for en langturseiler. Det er lagt stor vekt på seilegenskaper uten at det er gjort kompromisser i forhold til kvalitet og soliditet. Målet er å utvikle båter som gir seileren en god følelse av trygghet og komfort under lengre seilaser, noe K&M Yachtbuilders har vist at de mestrer gjennom sine BESTEVAER og STADSHIP båter. Mer info på www.kmy.nl